Voorjaar 2009 1e etappe
Home NL
waar zijn we nu
de bus
Over Ons
CorsicaBrezh
 

 

 

 

Plerin, vrijdag 10 april

 

 

Dag allemaal,

 

 

Het is weer zo ver. We hebben de bus weer gepakt en zijn op pad. De eerste reis met onze dochter Eline. Het zal anders gaan zijn dan met z'n tweeŽn maar ik denk zeker niet minder aangenaam.

 

 

 

Eline heeft dinsdag de 7e haar tweede inenting gehad en meteen daarna zijn we weg gereden.

 

 

 

We zijn eerst naar Bretagne gereden. We blijven hier een dag of tien.

Verjaardag van Oma (80), Eline presenteren aan familie, vrienden bekenden en kennissen, nog wat formaliteiten hier, en dan de weg weer op.

 

 

 

 

 

Plerin, 16 April

 

Wij zijn nog in Bretagne, alles gaat z'n gangetje. We hebben Eline kunnen wegen. Ze is weer zo'n 160gr aangekomen dus dat is prima. Wij zouden dinsdag vertrekken richting Nantes (mijn peetkind) maar dat word waarschijnlijk donderdag. Hopelijk wordt het weer in het zuiden dan ook wat beter. Tot op heden is het nog net zo best en net als in 2007 is het in NL weer beter dan in Frankrijk en zuidelijker :(

Als het zo koud blijft zullen we nog niet in de bus kunnen slapen met Eline.

 

 

 

Plerin, 22 April Morgen rijden we verder!

 

We hebben het hier wel weer gezien. We zijn bij de notaris geweest, ons huisje hier is verkocht. We hebben de hele familie en al de vrienden gezien en we krijgen de kriebels. Het reizen lonkt. Morgen rijden we naar Nantes nog wat vrienden en familie bezoeken, en dan door naar mijn zus in Spanje. Ik verwacht dat we daar zaterdag aan zullen komen.

 

 

Barcelona, 30 april

 

In Nantes is alles goed verlopen, vrienden en familie al daar weer gezien. Van daar zijn we naar Castelsarrasin gereden. Hier was onze eerste nacht in de bus met zijn drieŽn. Gelukkig is dat prima gegaan.

 

Vandaar door naar Cardedeu. Hier zijn we nu sinds zaterdag. We zijn naar Barcelona geweest gisteren en vandaag. Eline heeft vandaag haar derde inenting gehad. Ook deze heeft ze weer prima doorstaan. Ze is goed aangekomen en ook weer een beetje gegroeid.

Een en ander is hier dus weer geregeld, ook hier familie en vrienden bezocht. Tijd om door te gaan. Morgen rijden we verder naar het zuiden. Vanaf nu geen vast dak meer boven ons hoofd. de komende weken/maanden zullen we in de bus doorbrengen.